Victesse

Victesse is een zogenoemd huismerk. Dat betekend simpelweg dat het een fiets is die wel in Nederland wordt gemaakt maar vanuit de fabrikant verkocht wordt aan diverse fietshandelaren die de fiets ieder onder eigen merk/label in de markt zetten. Zo is Victesse het huismerk van fietsenwinkel.nl. Fietsenwinkel.nl is een dochterbedrijf van het grotere International Bike Group. Brinckers is bijvoorbeeld ook een huismerk van deze groep. Het fietsconcept van Victesse is simpel, er wordt gebruik gemaakt van standaard beschikbare onderdelen die zich in de praktijk hebben bewezen. Denk daarbij aan schakel onderdelen van Shimano, een aandrijving van Bafang of Shengyi en een ART+ slot op de fiets. Daarmee resulteren in e-bikes met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Op een Victesse zal je echter geen nieuwe snufjes vinden zoals connecten met een app, geïntegreerde verlichting of anti-diefstal sensoren. Ook is er maar keus uit een paar modellen. Maar goed als je als echte Nederlander voor de beste prijs gaat dan ben je bij Victesse aan het juiste adres.

Populaire victesse fietsen

VICTESSE STRADA N7 HM

De Victesse Strada N7 HM viel recent nog in de prijzen bij de Nationale e-bike test, ook de ANWB is enthousiast over de fiets. De Victesse Strada beschikt over een middenmotor van Bafang, in combinatie met display en stuurbediening. De e-bike heeft 7 versnellingen in de achternaaf en de verlichting is op het stuur te bedienen. Ook kun je kiezen voor diverse accu pakketen, waarbij voor woon-werk verkeer het grootste accupakket is aan te bevelen.

VICTESSE STRADA N330 HM NUVINCI

Deze elektrische fiets won de 1e prijs in de AD Fietstest 2018. De Strada N330 is een e-bike met traploze versnellingsnaaf in het achterwiel me een koppel van 80Nm. Ook dit model heeft een Bafang middenmotor. De fiets is wat aan de zware kant met 28,4 kilo inclusief accu.

VICTESSE ATLAS N3

Dit is het instapmodel, de budgetfiets van Victesse. De fiets beschikt over een eenvoudig Shengyi voorwielmotor, 3 versnellingen en een voordrager voor een krat. Daarmee is het een transportfiets. Voor relatief korte ritjes naar school of de supermarkt een zeer geschikte keuze. Wil je net wat meer kies dan voor de Victesse Atlas N7 met 7 versnellingen.

victesse e-bike verzekering